op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen al in huis!

  Uitleg Deals

  Momenteel hebben wij 3 soorten deals op onze site die ook aan de kleur duidelijk te herkennen zijn.

  XL Deals
  XL Deals zijn extra scherp geprijsd omdat wij de producten in grote partijen inkopen. Vaak zijn er ook speciale hoge aanbiedingen van producten die in overschot staan bij leveranciers en voor een lager bedrag weg mogen. Wees er dus snel bij want OP = OP!

  Partij Deals
  Partij Deals zijn volume aanbiedingen waarbij u meer voordeel krijgt door het kopen van grotere aantallen. Regelmatig zijn dit dan ook overschot pallets/dozen of tijdelijke aanbiedingen van leveranciers en/of fabrikanten.

  Used Deals
  Used Deals zijn aanbiedingen van gebruikte producten, deze zijn gecontroleerd, werken allemaal 100% maar hebben af en toe kleine gebruikersporen. We zetten alleen de beste Used Deals op de website zodat u zeker een goed "gebruikt" product ontvangt waar u nog veel plezier mee kunt hebben.


  Veelgestelde vragen


  Leverings vragen

  Wij zullen ten alle tijden proberen de producten zo snel mogelijk bij u te krijgen. Doorgaans zal dit binnen 1 tot 2 werkdagen zijn en naar België 2 á 3 werkdagen maar door omstandigheden kunnen er altijd vertragingen optreden.

  In de meeste gevallen zullen wij gebruik maken van de bezorgdiensten van PostNL, zodra wij het pakket versturen krijgt u van ons een email met daarin de track & trace code waarmee u het pakket kunt volgen tot het bij u thuis bezorgt wordt. U kunt de code hier invoeren: PostNL Track & Trace

  In sommige gevallen zal een pakket via Bpost of DPD verstuurd worden, ook dan krijgt u van ons een email met alle informatie.

  U kunt de code hier invoeren: PostNL Track & Trace


  Garantie vragen

  Uiteraard heeft u op nieuwe producten gewoon één jaar garantie echter kan het zijn dat wij u doorverwijzen naar de leverancier zelf omdat wij ze voor hun slechts aanbieden. Mocht u een (garantie)probleem hebben met een product, neem dan even contact met ons op.

  Bij Used Deals heeft u 3 maanden garantie zodat u ruimschoots de tijd heeft om alle functies en knoppen te bekijken of deze werken naar behoren. Sommige producten hebben zelfs 6 maanden garantie zoals vele A-grade of refurbished producten maar dit staat dan duidelijk op de productpagina erbij vermeld.

  Als het product niet werkt zoals het hoort te werken dan dient u eerst contact met ons op te nemen, wij zullen u dan proberen te helpen en desnoods een retournummer geven waarmee u het product kunt terugsturen. (zie ook garantie voorwaarden)


  Overige vragen

  Nee, wij kopen geen producten van particulieren, hiervoor verwijs ik u naar één van onze andere websites: www.webuyit.nl
  Als u namens een bedrijf goederen verkoopt dan kunt u contact met ons opnemen via onze contact-pagina.

  De duur van een deal varieert per deal, u kunt de duur van de aanbiedingen dan ook bij elke aanbieding zien d.m.v. de timer die langzaam aftelt naar de eindtijd. De reden van de verschillende tijden is omdat van sommige producten of grotere voorraden zijn of betere leveringsvoorwaarden van de leverancier hebben of door een aanbieder opnieuw mag worden aangeboden.

  Naar boven